top of page
  • Foto van schrijverErgowin

De voordelen van geautomatiseerde rolluiken bij u thuis

Geautomatiseerde rolluiken zorgen voor meer privacy en verhogen de veiligheid van uw huis. Deze installaties bieden nog andere verrassende voordelen die u kunt ontdekken bij Ergowin, specialist in het ontwerpen en plaatsen van veranda's en rolluiken in Brussel en heel Waals-Brabant.


volets automatisés

 

Gebruiksvriendelijk


Elektrische rolluiken zijn eenvoudig te bedienen. Ze kunnen bediend worden met een knop of een app. Slimme systemen kunnen zo worden geprogrammeerd om zich naar jouw instellingen te gedragen.

 

Esthetisch ontwerp


Automatische rolluiken van aluminium, pvc en soms metaal zijn stijlvol. U kunt uw fabrikant vragen om specifieke kleuren en effecten. Kies bij een woning in een rustieke stijl bijvoorbeeld voor een model van imitatiehout.

 

Meerwaarde voor uw woning


Geautomatiseerde rolluiken maken uw woning moderner en voegen waarde toe. Zo kunt u mogelijk een hogere verkoopwaarde bekomen.

 

Optimalisatie van thermische en akoestische isolatie


Geautomatiseerde rolluiken dragen bij aan de verbetering van de thermische en akoestische isolatie van een gebouw. Ze houden de warmte vast in de winter en brengen koelte in de zomer. Eens gesloten isoleren ze u van de buitenwereld: u hoort niet wat er buiten gebeurt.

 

Eenvoudige installatie


In een nieuwbouwproject plaatst de installateur het rolluik in een lateikast. Dit gebeurt samen met de plaatsing van de raamkozijnen. Bij oudere huizen kunnen de rolluiken onder de latei, een omgekeerde latei of aan de gevel worden geplaatst.

 

Verhoogde veiligheid


Rolluiken maken uw woning veiliger. Het geavanceerde vergrendelingssysteem vertragen inbrekers enkele minuten. Bij langdurige afwezigheid kunt u ze op een willekeurig tijdstip openen om uw aanwezigheid te simuleren.

 

Geniet van de voordelen van rolluiken met Ergowin. Deze professional verzorgt de plaatsing van garagepoorten, pergola's en rolluiken in Brussel.

6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page