top of page
ramen Brussel

Ergowin, familiezaak tot uw dienst sinds 2010

Bij Ergowin in Buizingen zijn wij gespecialiseerd in het maken en plaatsen van alle soorten pergola's, veranda's, ramen en deuren, garagedeuren, rolluiken en zonwering. Onder begeleiding van de zaakvoerder, die actief op elke werf aanwezig is, werkt ons team al meer dan 10 jaar in Vlaams-Brabant in een straal van zo'n 40 kilometer rond Buizingen.

Op aanvraag en afhankelijk van uw project werken we in heel België, van de Ardennen tot aan de Belgische kust.

ramen Brussel

LOKALE PRODUCTIE EN AMBACHTELIJKE KNOWHOW

Dankzij onze ervaring vervaardigen wij allerlei types van aanbouw die perfect passen bij uw levensstijl en uw verwachtingen. Twijfelt u tussen een pergola of een veranda? Vertrouw op ons team om u te begeleiden bij uw beslissingen, van de materiaalkeuze tot de ideale inplanting van uw bouwproject.

Al onze producten zijn van Belgische makelij en onze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd. Hiermee voldoen wij aan de meest veeleisende kwaliteitsnormen.

PROFESSIONELE ONDERSTEUNING VANAF DE OPRICHTING TOT EN MET DE REALISATIE VAN UW CONSTRUCTIE

Renovatiewerkzaamheden zijn altijd een bron van zorg en stress. Door uw projecten toe te vertrouwen aan een professioneel bedrijf zoals het onze geeft u deze zorgen met een gerust hart uit handen. Onze familiewaarden en onze aandacht voor detail maken ons bedrijf de ideale keuze voor een mooi resultaat.