Ergowin : 20 jaar ervaring in het plaatsen van veranda’s en pergola’s

0477 90 83 57 Contacteer ons

Groot aanbod bij Ergowin met veranda’s en pergola’s van Belgische makelij

Droomt u ervan om het gehele jaar te kunnen genieten van een veranda of pergola? De firma Ergowin uit Buizingen in Vlaams-Brabant is gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van alle soorten veranda’s en pergola’s.

Variërend van klassiek tot meer design bieden wij een grote keuze in veranda’s en pergola’s van voornamelijk Belgische productie. Alle materialen worden geselecteerd op duurzaamheid, kwaliteit, uiterlijk en stevigheid.

Begeleiding door Ergowin in iedere fase van het project

Al meer dan 20 jaar staat ons team, geleid door de zaakvoerder die altijd ter plaatse aanwezig is, u uitvoerig terzijde met raad en daad. Met vakmanschap installeren wij uw eigentijdse, moderne of meer landelijke pergola. Altijd geheel in lijn met uw smaak, woning en uw budget. Wij nemen alles voor onze rekening, van ontwerp van uw veranda of pergola tot aan het leggen van de dekvloer, het metsel- en timmerwerk, de kozijnen, de elektriciteit, de vloerbekleding en de binnen- en buitenafwerking… De zaakvoerder houdt uitgebreid op de hoogte tijdens iedere fase van het project. Maak kennis met onze producten !

Vraag uw offerte

Veranda met plat dak

Dankzij de lichtkoepels van Sky Home, die ideaal te plaatsen zijn op het platte dak van uw veranda, profiteert u van een ongelooflijke lichtinval het gehele jaar door. Waterdicht en optimaal geïsoleerd en zowel binnen als buiten mooi afgewerkt tot in de puntjes is een veranda met plat dak uitermate geschikt voor ieder type huis of villa.

Veranda met hellend dak

De veranda met een schuin dak heeft een hellingsgraad van maximaal 40 graden. Om dat perfect in uw huis te integreren, hebben wij verschillende robuuste en perfect waterdichte systemen ontwikkeld die stevigheid en design combineren om een efficiënte afvoer van het regenwater te garanderen. Het is de ideale oplossing om uw huis op een subtiele manier uit te breiden.

PERGOLA

Het modulaire ontwerp van een pergola is esthetisch en waardevol, en geeft beschutting tegen de brandende zon en tegen de regen. Ontdek onze unieke oplossingen om de pergola van uw dromen te realiseren die perfect is afgestemd op uw huis en de omgeving:

  • natuurlijk klimaat
  • vrijstaand
  • hellend dak
  • met verstelbare lamellen

Aarzel niet om ons te contacteren als u vragen heeft of een gratis offerte op maat wilt ontvangen.

Wij geven u graag meer informatie.