Ergowin : specialist in het plaatsen van aluminium en kunststof kozijnen sinds 2010

0477 90 83 57 Contacteer ons

aluminium of kunststof kozijnen

Wilt u graag uw huidige kozijnen laten vervangen? Bent u van plan te (ver)bouwen en zoekt u een specialist voor het plaatsen van aluminium of kunststof kozijnen ? Het familiebedrijf Ergowin staat voor u klaar.

Ontvang persoonlijk advies bij het plaatsen van kunststof en aluminium kozijnen

De zaakvoerder van Ergowin is altijd ter plaatse aanwezig om het werk te coördineren en is het directe aanspreekpunt voor iedere klant. Zo is een vlotte uitvoering van het werk van a tot z gegarandeerd. Wij begeleiden u bij de keuze van uw nieuwe aluminium of kunststof raam-en deurkozijnen en plaatsen deze vakkundig.

Wij staan tot uw beschikking voor het realiseren van schuifdeuren en –ramen en van alle kozijnen in aluminium of pvc. Ontdek de speciale eigenschappen van al onze producten, waarbij prestatie, design en hoogwaardige isolatie uitstekend samengaan.

Vraag gerust meer info

Schuifkozijnen

Door de toepassing van schuifelementen heeft u direct toegang tot uw tuin of terras. De volgende verschillende systemen zijn leverbaar, afhankelijk van uw behoeften: monorail, duo-rail, tri-rail (met een maximaal te openen oppervlak) schuifsystemen of schuif- en kiepsystemen. Het panorama design–systeem maakt een grote open façade naar uw tuin mogelijk. Met twee schuivende elementen realiseert u een volledige openheid naar uw tuin toe. Dat is pas echt genieten!

De drempel kan op grondniveau worden verzonken. Het ontwerp van onze profielen is uitermate stevig en zeer geschikt om zware gordijnen te dragen (met een versterkt openingssysteem), terwijl het een verfijnde en elegante uitstraling heeft. De profielen zijn optimaal geïsoleerd volgens de hoogste normen en het schuifsysteem is voorzien van een soft-close sluiting, waardoor het dichtgaan in de laatste centimeters wordt vertraagd. Geen zere vingers meer die tussen de deur komen.

Aluminium kozijnen met de look van staal

Onze aluminium kozijnen zijn modern en perfect geïsoleerd. De zeer slanke profielen zorgen voor een maximale lichtinval. Deze oplossing geeft uw woning een uniek karakter. Een moderne of meer klassieke uitstraling? De keuze is aan u. Onze profielen zijn geschikt voor schuifsystemen met zowel twee als drie elementen, afhankelijk van uw woning, uw woonsituatie en de gestelde eisen.

Kunststof kozijnen

De kozijnen gemaakt van pvc zijn klassiek en tijdloos, en passen prima bij elk type woning. Ze zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en tinten. Verder zorgen ze voor een hoge thermische isolatiewaarde, evenals een volwaardige geluidsisolatie.

U kunt de brochures downloaden door op de omslagen te klikken

Weet u niet goed welke kozijnen u moet kiezen ? Neem contact op met Ergowin in Buizingen voor meer informatie en een persoonlijk advies.

Vraag gratis een uitgebreide offerte aan!